PEMAKLUMAN PENERIMA PENGANUGERAHAN PINGAT PERKHIDMATAN CEMERLANG (P.P.C.) KEMENTERIAN PENDIDIKAN TINGGI (KPT) TAHUN 2016 PADA MAJLIS JASAMU DIKENANG TAHUN 2017 KPT

Sukacita dimaklumkan bahawa, En Nordin bin  Yahaya, Pembantu Operasi N11 dari Pejabat Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni) telah menerima Anugerah Pingat Perkhidmatan Cemerlang (P.P.C) dari Kementerian Pendidikan Tinggi tahun 2016 pada Majlis Jasamu Dikenang Tahun 2017 KPT yang telah diadakan pada 30 Oktober 2017 bertempat di Putrajaya Marriot Hotel.

Untuk makluman semua, En. Nordin bin Yahaya merupakan staf pertama dari UPSI yang menerima anugerah ini dan sempena penganugerahan tersebut, beliau layak menerima:

1. Sijil Penghargaan
  2. Sebuah pingat
  3. Sijil Simpanan Premium bernilai RM1000

Pihak Universiti dengan ini mengucapkan syabas dan tahniah di atas penganugerahan yang diberikan kepada beliau dan berharap semoga beliau terus cemerlang dalam setiap lapangan yang diceburi.

• Alamat : Universiti Pendidikan Sultan Idris
  • Tel : +605 - 450 6000