Pendaftaran Alumni Fakulti Pengurusan dan Ekonomi UPSI

04 April 2017 Author :

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat semua Anak Kandung Suluh Budiman. Tuan/Puan yang dihormati, soal selidik ini adalah bertujuan untuk mengumpul maklumat bagi Kajian Pengesanan Alumni Fakulti Pengurusan dan Ekonomi (FPE), Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI). Maklum balas yang jujur dan ikhlas daripada pihak Tuan/Puan amat dihargai. Hasil daripada soal selidik ini akan menjadi rujukan untuk menambah baik latihan, program pengajian, dasar dan pentadbiran di FPE Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI). Sehubungan itu, pihak Fakulti Pengurusan dan Ekonomi (FPE) amat menghargai jawapan yang tepat, jelas dan jujur mengikut pandangan serta pengalaman Tuan/Puan semasa berada di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI). Maklumat yang dilaporkan oleh Tuan/Puan adalah untuk tujuan yang dimaksudkan dan tidak akan didedahkan kepada pihak yang lain kecuali pihak yang berkenaan. Sekali lagi pihak Fakulti Pengurusan dan Ekonomi (FPE) mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih diatas kerjasama daripada pihak Tuan/Puan.

Greetings to all Anak Kandung Suluh Budiman. Dear Sir/Madam, kindly be informed that this questionnaire is designed to collect information for the Kajian Pengesanan Alumni Faculty of Management and Economics, Sultan Idris Education University. Honest and sincere response from all of you is greatly appreciated. The results of this survey will be references for improving training program, policies and administration for the Sultan Idris Education University. Accordingly, Faculty of Management and Economics would appreciate the correct answer, clear and honest perspective from your experiences. Information reported is for the intended purpose and not disclosed to the other party. Once again we extend our deepest appreciation and gratitude for your cooperation.

Disediakan oleh :
Dr. Sharul Effendy bin Janudin
Penyelaras Alumni FPE
Fakulti Pengurusan dan Ekonomi (FPE)
Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI)
Tanjung Malim, Perak
No. Telefon : 015-4879-7552