Majlis Jasamu Dikenang dan Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2016

11 April 2017 Author :

Universiti Pendidikan Sultan Idris​ akan menganjurkan Majlis Jasamu Dikenang Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2016 pada 28 April 2017 di Dewan Besar, Kampus Sultan Azlan Shah UPSI.

Majlis Jasamu Dikenang adalah untuk meraikan staf UPSI yang telah menamatkan perkhidmatan dan yang telah meninggal dunia semasa dalam perkhidmatan manakala Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2016
merupakan penghargaan Universiti kepada staf yang telah memberi perkhidmatan cemerlang kepada Universiti sepanjang tahun 2016.

Semua staf UPSI dijemput hadir ke majlis tersebut sebagai tanda sokongan terhadap program/aktiviti anjuran Universiti.